Anmeldelser Dessert Ikke kategoriseret Interiør Nemt Tips & tricks

It’s all about the oven..

8. juni 2018

l Reklame i samarbejde med Witt A/S  l
        Indlægget  indeholder reklamelink.

Same old – same old..

Ja altså min ovn fra De Dietrich er fantastisk, hvad kan jeg ellers sige?
Jeg har jo nævnt at den har programmer installeret så du kan lave den perfekte tilberedte steg hvér gang! & lave de perfekte macarons (læs hér), tærter (læs hér) mm.  – Det er jo lidt af en luksus! Og her til aften blev den brugt til at lave frugtcrumble & den blev også perfekt (se billeder i bunden af dette indlæg eller find opskriften lige hér ).

Og har du egentlig nogensinde drømt om at din mand står klar med maden når du kommer lidt senere hjem fra arbejde? Så kan det faktisk godt lykkes. Nu siger jeg jo ikke at han skal stå og tilberede det hele fra bunden – fordi det kan godt være lidt mere tricky at få ham til, hvis det nu ikke er noget han gør ofte. Men hvis du nu ved at du kommer sent hjem en dag, så kan du jo klargøre en tærte eks. og så kan du jo egentlig bare sige til din mand ”Hey skat, jeg har gjort en tærte klar som du meget gerne må sætte ind i ovnen på tærteprogrammet klokken 5”, så skal han hverken huske grader eller hvor lang tid den skal have, fordi det skal nok ovnen nok sørge for 😉

Men udover alle de funktioner, så er den jo også virkelig flot at se på! Det er i hvert fald ikke en ovn man gemmer væk, men en man hele tiden sørger for bliver pudset og gjort ved.

Hvis du nu vil vide endnu mere om ovnen – fordi der er altså mange ting endnu! Så hop ind lige hér og læs løs. Siden er desværre på engelsk lige pt. men jeg ved dog at de er i gang med at lave en dansk version.

Frugtcrumble programmet:
Det færdige resultat:

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar