Middag Nemt Oksekød Tærte Tips & tricks

Tærte bagt til perfektion sammen med kære De Dietrich.

2. april 2018

[Reklame lavet i samarbejde med Witt A/S]

Min kære mand havde lyst til at gå i køkkenet her forleden, ikke fordi han aldrig laver mad, men simpelthen fordi at jeg har svært ved at give ham lov.  Køkkenet er mit frirum til daglig og der hvor jeg rigtig kan koble af.

Det er dog blevet lidt svært at holde ham væk, fordi at vi har fået en ny ovn! Normalt ville det slet ikke interessere ham. Han er nemlig mere en rengørings nørd som bruger jeg ved ikke hvor mange penge på opvaske-/vaskemaskiner istedet. Han vil altså have det bedste i den verden, ligesom jeg vil have det bedste udstyr i køkkenet.
Grunden til at han er så imponeret over vores nye ovn, som iøvrigt er fra De Dietrich, er fordi at den har så mange specielle programmer installeret at det lige pludselig helt bliver en leg at lave mad.

Han lavede tærte med oksekød & grøntsager, som smagte vidunderligt. Jeg har tit hadet at lave tærter i den gamle ovn, fordi at bunden aldrig blev bagt jævnt & tærten altid blev bagt mere på den ene halvdel. But NO MORE! Ovnen har faktisk et tærteprogram installeret! Både til bunde af mørdej og butterdej. Min mand opdagede det desværre lidt for sent :b Jeg måtte nemlig ikke hjælpe ham denne dag, han ville lave det helt selv og da han fulgte opskriften på en tærte her på bloggen (double points) så satte han naturligvis ovnen på de grader der stod i opskriften. Tærten blev dog perfekt alligevel, fordi at ovnen bager så flot og jævnt.
Dog vil han meget gerne lave tærte igen meget snart, da han så gerne vil prøve det installerede tærteprogram. Det er lidt sødt 🙂

Hvis i er nysgerrige var det DENNE   tærte han lavede 🙂 Opskriften på selve tærtebunden er der også linket til på den side.

Jeg håber at i nød dette indlæg! Det næste indlæg omkring min nye ovn kommer til at omhandle ‘MACARONS’ og det skal i virkelig glæde jer til 😀

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar