Bær Grød Mad til baby. Morgenmad Nemt Sundt

Fiberrig & cremet jordbærgrød (børnevenlig).

15. marts 2018

|Lavet i samarbejde med Finax|

Grød med jordbær lyder jo helt sommerligt. Og det er nok fordi at jeg prøver at skyde sommeren igang før tid herhjemme 😋 Jeg er nok ikke den eneste som savner den skønne sol! Vi glæder os i hvert fald så meget til ferien, hvor vi smutter sydpå til Gran Canaria.

Billedet af grøden var et Quick shot, simpelthen fordi at min yngste søn Zayn på 1 år ikke kunne vente og skyndte sig at tage skeen og grave ned i grøden. Det var jo egentlig ret sødt og han spiste ALT. Han var godt mæt bagefter 💛

(1portion)

Ingredienser:

1 håndfuld Havregryn, jeg brugte glutenfri fra Finax.

1 halv håndfuld Havreklid, fra Finax (Sætter godt gang i forbrændningen).

Vand.

2spsk. Jordbærpuré (Jordbær kogt og blendet)

1 stor tsk Flødeost.

1knsp Salt.

10 Rosiner.

Topping: Mango i tern, jordbærpuré, banan & puffet quinoa.

Fremgangsmåde:

Kom gryn, klid, salt & rosiner i en gryde. Hæld vand på så der er lidt mere en grynene. Varm det på middelvarme under omrøring, når grøden tykner tilsættes jordbærpuréen & flødeosten. Når den er cremet kommes den i en skål og toppingen kommes på.

Tip! Du kan altid komme mere vand i, hvis du syntes at den er blevet for tyk.

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar