Anmeldelser Sødt Sundt Tips & tricks

TRUE GUM..

19. januar 2018

|Reklame|

Siden jeg var lille har jeg altid været en tyggegummi tygger. Jeg har det altid på mig og i folkeskolen vidste alle hvem de skulle komme til hvis de manglede tyggegummi.

Dengang var jeg dog ikke så bevidst og købte selvfølgelig bare det jeg nu syntes smagte godt 🙂 Men med årene tænker man  jo på hvad man egentlig fylder som krop med. Så her skal de helst være uden farvestoffer og meget gerne sukkerfri (mest pga. mine tænder).

Nu er det så sådan at der er nogle fantastiske personer som er ligeså tyggegummi glad som jeg, simpelthen har lavet noget tyggegummi som ikke er tilsat alt det unødvendige! Men det smager ti gengæld stadig rigtig godt og er dejlig blødt meget længe <- vigtig kriterie fra min side.

Og det er: TRUE GUM.

Min mand og ældste søns favorit er “Time to shine” som er med Mynte & Matcha. Balancen er rigtig god og den smager lidt som spearmint, men så kan man ane undertonen af Matcha uden at være for voldsom.

Min favorit er “Quiet night in” som er med lakrids og eukalyptus. Er jo også en lakrids elsker, så det siger jo lidt sig selv.

Lige nu kan de bestilles på deres hjemmeside som du kan finde HER!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar