Chokolade Drikke Nemt Sødt

Varm chokolade m. skumfidus

16. september 2017

//Sponsored by Carletti\\

Nu hvor vejret har været så sindssygt trist her på det sidste er der altså ikke noget bedre end at drikke sådan et glas varm chokolade og så ovenikøbet med skumfiduser 😀 Benyamin var selvfølgelig ellevild da jeg spurgte om vi skulle lave det, efter vi havde været ude og gå en dejlig tur alle sammen.

Jeg har lavet denne ved at steame mælken på min espressomaskine, men det er slet ikke nødvendigt. Det kan også sagtens varmes i en gryde eller i mikroovn.

(1glas/kop)

Ingredienser:

2dl Mælk, gerne sød-/letmælk.

25g Lys & Mørk chokolade (halv af hvér).

3 store Skumfiduser m. vaniljesmag.

Evt. lidt mørk chokolade til at toppe den med.

Fremgangsmåde:

Varm mælken rigtig godt. Hak chokoladen i mindre stykker imens. Kom chokoladen i mælken og rør rigtig godt rundt, så chokoladen smelter helt. Kom skumfiduser i et glas/kop og hæld den varme chokolade herover. Riv lidt chokolade på toppen.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar