Dessert Ikke kategoriseret Kager Morgenmad Nemt Protein Sundt

Proteinpandekager.

14. september 2017

Manden & jeg var til ultra forpremiere på The Kingsman – Golden circle, i går. Derfor kom vi først hjem i nat. Min søster var så sød at være hjemme hos os imens drengene sov. Jeg startede så dagen med disse pandekager med protein. Der er omkring 25g protein i en portion & de mætter utrolig godt.

(3-4stk.)

Ingredienser:

1 Æg.

1dl Mælk.

1dl Havregryn.

1/2 Banan.

2spsk Mel.

15g Proteinpulver, jeg brugte Linuspro’s IsoWhey med pistacie, men det er valgfrit hvilken man vil bruge.

1tsk Kokosolie.

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en blender og blend i 2min. Varm en pande op med Kokosolie ved middelvarme. Hæld herefter dej på panden, nok til at hele overfladen dækkes. Vend når den ene side er gylden. Tag af når de er færdigbagte.

TIP! Servér med appelsinfileter, hakkede mandler & evt. noget bærkompot uden tilsat sukker.

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar