Fri for mobberi!

Åben burger m. Nanbrød.

Hvorfor ikke twiste burgeren lidt? Det gjorde jeg i går  😀 Jeg fik nemlig lavet denne super saftige smagfulde ‘åbne’ burger. Den mættede simpelthen så godt!
Jeg havde lavet en super skøn spread til brødet med bla. fetaost m. chili fra Taverna. Den gjorde lige det ekstra. Derudover var der en saftig hakkebøf, friske tomater, forårsløg & så havde jeg bagt squash, løg & peberfrugt m. lidt chili & olivenolie. Ville også have kommet en smule rucola i bunden, men det havde jeg desværre ikke.

Opskrift på fetaspread:
1pk. Feta m. chiliolie fra Taverna.
1-2tsk. Tomatpesto.
2spsk. Creme fraiche eller græsk yoghurt.

– Blend alle ingredienserne sammen til en cremet konsistens.

// Sponsoreret.

burger

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fri for mobberi!