Frejdig sommerdessert.

Mellemmåltid m. fiber & det at skulle komme i form igen efter fødsel.

Jeg tog ret meget på i graviditeten, hvilket aldrig er særlig sjovt. Specielt ikke når man i forvejen havde brugt så lang tid på at få den ‘perfekte’ krop i følge mig. Så nu er det tilbage hvor det startede, faktisk med lidt flere kilo på sidebenene. Det er skam helt vildt hårdt ikke at kunne passe det tøj som man har liggende i skufferne og er ”tvunget” til at købe lidt løsere! Fordi jeg skal virkelig ikke have noget stramtsiddende på når jeg buler sådan her og der :X

Selvom jeg bager kager osv. for at eksperimentere og lave opskrifter til jer, så er jeg faktisk ret standhaftig mht. hvad jeg spiser.
Jeg vil jo rigtig gerne have min krop tilbage og er også begyndt at løbe igen (hvilket er så dejligt) og når jeg først er begyndt på det, så er det også ret lige til at spise sundt og holde mig indenfor de rammer som jeg selv sætter. Det skal dog også lige siges at jeg ikke bliver totalt fanatisk og ikke spiser noget som helst sødt, fordi sådan er det slet ikke. I weekenden giver jeg mig selv lov til at nyde det som jeg nu har lyst til (med måde selvfølgelig). Hvis ikke jeg gjorde det på den måde og valgte at hype helt vildt omkring det, så ville jeg hurtigt gå kold og bare være sukkertrængende hele tiden, men det er jeg overhovedet ikke på denne måde, da jeg har noget at se frem til. Og skulle jeg nu gå helt sukkerkold en dag, så har jeg en plade mørk 70% chokolade liggende som jeg lige kan knække et stykke af og så kører det hele bare igen 😀

Èn af mine favorit mellemmåltider/snacks er disse knækbrød fra Sigdal Bakeri. De er simpelthen skønne & spækket op med frø & kerner, hvilket også gør at det mætter ret godt 🙂
Man kan jo tage det på som man lyster. Lige her har jeg en fedtfattig flødeost m. tomat & spinat.

knael

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frejdig sommerdessert.