Is

EM 2016.. (THE FINAL)

12. juli 2016

Så er EM i fodbold officielt slut.
Om det var den rette vinder, kan vel diskuteres.

Da kampen startede var jeg fast besluttet på at holde med Frankrig, da jeg synes at Portugal har været lidt for ”heldige” med deres sejre igennem slutrunderne, når spillerne er stærke til at skyde straffespark, så er det jo klart at de går videre. Men fair nok.

Så skal det så lige siges at da Cristiano R blev tacklet så hårdt allerede inden de havde spillet i 15min., der fik jeg virkelig ondt af ham. Specielt fordi der var lagt sådan et stort pres på ham op til kampen. Da tårerne brød ud, der kunne jeg ikke holde det ud længere & så synes jeg faktisk pludseligt at Portugal fortjente sejren.
Jeg synes nu også at Frankrig gik efter de ret hårde tacklinger (de havde jo intet at miste, så de prøvede sådan at få sejren hjem på den lidt ‘hårdere’ måde, hvilket jo så ikke lykkedes i sidste ende.

TILLYKKE TIL PORTUGAL!
Vi ses igen om 4år..

image

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar