Brød & boller Frokost Grønt Nemt Råvarer Spicy Tips & tricks

#Falafel

21. maj 2016

Der har været gang i den i dag, manden & jeg tog vores skønne søn med i Dino’s Legeland… Og der fik vi brugt alle vores kræfter. Det er jo nærmest som at deltage i et forhindringsløb, pulsen kommer i hvert fald op når man skal løbe, klatre, hoppe osv. osv.

Derfor besluttede jeg mig i dag for at lave en dejlig let middag.
Det blev til Falafel med nogle luftige pitaboller af kærnemælk & ølandshvedemel.
Jeg har fået en del pakker med falafel mix fra Al’fez, i to forskellige varianter som kan ses på billedet nedenfor. I dag lavede jeg den lebanesiske blandning, det tager jo ingen tid da det bare skal røres sammen med lidt vand & så stå og trække i 4min, herefter er de klar til stegning.

De har en dejligt krydret smag, uden at være for stærk. Og man kan jo spise dem til utalligt at tilbehør.

falal falalfa// Sponsoreret indlæg.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar