Chokolade Glutenfri Kager Sødt

Glutenfrie Choko’bites m. Havre & kokos.

1. februar 2016

Det er tit at jeg går i køkkenet og prøver at bikse noget sammen, som jeg overhovedet ikke ved hvad skal blive til. Så må det ligesom briste eller bære. Det samme med disse, denne gang satte jeg mig dog for at lave noget glutenfrit og det blev så til disse. De er virkelig gode til en kop kaffe eller et koldt glas mælk 🙂 

(ca. 12stk)

Ingredienser:

75g Smør, blødt.

40g Flormelis.

1 Æg.

10g Kakao.

20g Kokos.

40g Havregryn, glutenfri.

80g Mandelmel.

Chokoladeknapper.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175C.

Rør smør, flormelis, æg & kakao godt sammen. Rør herefter resten af ingredienserne i, til det bliver en ensartet og lidt klistret masse. Lav nogle klatter med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir og kom derefter chokoladeknapper på. Bag dem i ovnen i omkring 15min.
  

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar