Nemt Ris

Stegte riskager m. karry.

2. november 2015

I lørdags havde jeg gang i en masse ting på en gang, hvilket så resulterede i at jeg havde glemt de ris jeg havde sat over at koge. De blev ret så overkogt, så jeg kunne ikke bruge dem til aftensmaden, men ville jo heller ikke smide dem ud. Så jeg kom dem i en skål og satte dem på køl. I går blev risene så til de skønneste riskager, med en rig smag af karry. Opskriften skal i ikke snydes for!

(12-15 stk.)

Ingredienser:

400g Ris.

4tsk Karry/ Mango Karry.

1tsk Gurkemeje.

1 Æg.

2spsk Mel.

Salt & Peber.

Fremgangsmåde:

Kog risene i rigeligt vand, indtil de stort set er udkogte. Hæld vandet fra. Kom risene på køl og lad dem køle helt.

Kom ris & resten af ingredienserne i en skål og rør det rigtig godt sammen. Varm en pande op med en smule olie og lav klatter af risen med en ske og kom på panden. Vend når de er gyldne, steg/bag dem evt. færdig i ovnen ved 200C. i 10min.

  

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar