Dessert Kager

Lagkage til 3årig.

16. november 2015

Vi holde sønnikes fødselsdag i lørdags og der skulle selvfølgelig være en lagkage. Jeg havde frit spil, de eneste krav min søn havde sat var at den skulle være grøn, samt der skulle være Mcqueen på.. Så det blev den selvfølgelig.

Grønne bunde, Kirsebærmousse, blå Creamcheese frosting, grøn fondant, blåt sukkerglimmer & et sukkerbillede.

 

Photocredit til min søster Pernille Pejdal Smit. Følg gerne hendes Insta for fantastiske billeder. Se HER! 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Katrine Christiansen 31. oktober 2017 at 7:53

  Hej med dig.
  Må jeg se en opskrift på hvordan du har lavet de grønne bunde? 🙈🍀 Vh Katrine

  • foodfashion
   Svar foodfashion 1. november 2017 at 11:02

   Hej Katrine! Hvor er jeg glad for at du spørger 🙂 Jeg gik og troede at opskriften lå her på bloggen, men det gjorde den så ikke. Jeg har lige fået skrevet den ind og lagt op. Søg blot på “Lagkagebunde”. Hvis du vil have dem grønne eller anden farve, så tilsætter du selvfølgelig bare lidt frugtfarve.

   Ha’ en dejlig dag og tak fordi du følger med 🙂

  Skriv kommentar