Chokolade Kager Sødt

Chewy cookies m. “Mini-Muh”

8. oktober 2015

Når nu kulden rigtig er taget til, så er vel også nu man kan finde på de bedste undskyldninger for at spise lidt mere syndigt end normalt.. Det er jo tid til varme drikke og der er det jo næsten et must at have lidt godt at spise til. Cookies er et ret godt eksempel og så er de jo ret nemme lige at få bikset sammen. Min søn og jeg fik købt en masse små “Mini-muh” chokolader i går, så selvfølgelig skulle de da prøves af i en cookie’dej.. De cookies kan man ikke modstå, i hvert fald ikke når man først har smagt dem :b Opskriften får i hér.

(12stk)

Ingredienser:

175g Smør, blødt.

185g Brun farin.

100g Sukker.

3tsk Vaniljesukker.

1 Æg.

165g Hvedemel.

1tsk Bagepulver.

8stk Mini-Muh by Cloetta (Der er 15g i en)

Fremgangsmåde:

Rør smør, vanilje, farin & sukker sammen til det bliver ensartet, pisk herefter ægget i. Tilsæt mel & bagepulver. Lad massen blive helt jævn. Tag dejen op og rul til en tyk pølse, kom bagepapir rundt om og sæt på køl i 1/2t. Tænd ovnen på 180C. Skær stykker ud på 50g og kom dem evt. i små alufolier(Tærteforme) eller store faste muffinsforme, da dejen flyder meget ud. Halvér hvert stykke chokolade og tryk et stykke chokolade ned i midten af hver enkelt stykke dej. Bag dem i 10-12min. og lad dem afkøle helt.

  

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar