Chokoladekage m. hjemmelavet lakridskaramel & sea salt.

India style this evening.

Mandag er den eneste dag på ugen hvor jeg har stået i køkkenet og lavet mad eller bagt.. Det ligner mig ikke, da det bare er “min” ting. Men har slet ikke haft noget som helst overskud hele ugen eller haft lyst til mad. Har måske spist en rugbrødsmad i ny & næ, men ellers ikke rigtig noget. I dag er jeg blevet nødt til at tvinge noget mere mad ned i mig, da jeg simpelthen kunne mærke at min krop blev helt svag.. Har så også styrketrænet med min mand her til aften, hvilket faktisk har gjort det ret godt imod min krop. Såå vi blev enige om at købe noget lækkert indisk mad fra takeaway restauranten “Koriander” i Farum., Virkelig lækker og dejligt krydret mad til en rigtig god pris. Vi blev i hvert fald mætte og har da også nok til vores frokost i morgen. Det er nok en af de Takeaway restauranter jeg helt klart vil anbefale, der ligger også en i Virum og en i Hillerød. 

Tag evt. et kig på deres side lige HER!

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage m. hjemmelavet lakridskaramel & sea salt.