Pasta m. pesto, grønt & oksekød.

Når søndagen ikke kan blive mere grå..

Jeg synes som så mange andre at årstiden måske er skiftet en tand for hurtigt. Det er lidt ligesom energien bare falder drastisk når man kigger ud og ser de mørke skyer. Det er egentlig fint nok i hverdagen, fordi der har man noget at tage sig til, men ligeså snart der kommer en dag hvor man er hjemme og vejret bare køligt og gråt, ja så daler humøret da også en smule, eller også mangler der bare noget. Det eneste jeg  så kan glæde mig over er at det snart er jul og at der skal bages en masse med sønnike og manden.

Selv min frokost i dag var præget af det kedelige vejr.. Suk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta m. pesto, grønt & oksekød.