Glutenfri kanelsnegle.

Madplan.

En ny uge er snart begyndt og derfor vil jeg da lige dele madplanen med jer.. Jeg håber at jeg i år kan tage mig sammen til at dele en med jer hver uge,, det var jeg nemlig ikke så god til i ’14. Dette er også indlæg nummer 200! Wuhuu, synes lige pludselig at det er gået stærkt. Så mon ikke jeg snart skal til at finde på en konkurrence?  Det tror jeg vidst nok.
Må i alle have en skøn søndag.

Mandag: Krydret hakkebøf, heril kålsalat m. spejlæg & chili.

Tirsdag: Hjemmelavet pitabrød m. kyllingestrimler, salat & estragon dressing.

Onsdag: Tunmousse, hertil grønne linser & hvidløgsbrød.

Torsdag: Fuldkornstærte m. broccoli & ricotta.

Fredag: Helstegt kylling, hertil årstidens grøntsager.

Lørdag: Entrecôte bøffer, hertil tomatsalat & grov kartoffelmos.

Søndag: Tøm køleskabet.image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri kanelsnegle.