Chokolade Dessert Kager

Choko bombe.

21. december 2014

(12pers).

Ingredienser:
1 ½pk Hugo Kiks m. chokolade  (by Karen Volf).
110g. Smeltet smør.
1ds. Kondenseret mælk.
4dl. Mørke chokoladeknapper / hk. mørk chokolade (mindst 57%)

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200C.
Kom kiks og smør i en foodprocessor og lad den køre til det er blevet en ensartet ”sort” masse. Kom bagepapir i en ringform og fordel massen i. Bag i ovnen i 10min. Lad den køle helt af inden du starter på toppen. Kog kondenseret mælk op så det tykner, kom så chokoladen i til den smelter helt. Når det er blevet lidt tykt fordeler du det straks på ”kikse” bunden og sætter på køl. Når den er blevet kold skæres den i små stykker.

Tip! Pynt evt. med lidt guld kagedust.

IMG_1764[1]

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar