Pizza af Kikærtebund. (GLUTENFRI)

Kanelboller m. kanelcreme.

Hvem er ikke vild med kanel. Duften som breder sig i hele hjemmet & smagen som bare skal nydes.. Så nu kom disse Kanelboller m. en lækker mild smag af kanel til verden. Hej & haps siger jeg bare, fordi de blev virkelig gode, luftige og lette!

(12stk.)
Ingredienser:
400g Hvedemel.
20g Gær.
1spsk. Sukker.
1tsk Salt.
100g Bagemagarine (Hvis du bruger alm. smør så kom kun ½tsk salt i).
2dl Mælk.
½dl Vand.
2tsk Kanel.
Kanel’creme:
1dl Kagecremes pulver.
2dl Mælk.
1spsk Brun Farin.
2tsk Kanel.

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til dejen i en skål og rør det hele sammen. Ælt det i cirka. 10 min. for at du kan få så meget luft ind i dejen som muligt. Når dejen har samlet sig, men samtidig er lidt fugtig, sættes den til hævning i 2timer. Lav cremen imens, pisk pulver og mælk sammen i 2min. når det er stift røres farin og kanel i, sæt på køl. Tænd ovnen på 185C. Læg dejen ud på et meldrysset bord, skær små stykker på cirka. 50g hver. Rul dem til en bolle og flad dem herefter ud, kom 1spsk creme på hver og fold ”siderne” mod midten og sæt dem godt fast, tril dem evt. meget mildt efter, så de bliver runde. Læg dem på en plade med bagepapir og lad hæve i yderligere 15min. Pensl evt. med en pisket æggeblomme, hvis overfladen skal ”skinne”. Bag dem i ovnen i 25min, hvorefter de skal køles på en rist.

DSCN2915

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza af Kikærtebund. (GLUTENFRI)