Chokolade Drikke Udeliv

That store..

19. juli 2014

Som mange af jer ved er mad jo en af mine største lidenskaber her i livet. Og derfor elsker jeg butikker som sælger ”Mad” aka. delikatesser. For mig er det at komme ind i en lækker delikatesse butik, det samme som et lille barn komme ind i en slik butik. Derfor vil jeg da lige dele en af mine yndling forretninger med jer.
Og det er…. LØGISMOSES Delikatesse forretning, som ligger ved langelinie.
Første gang jeg trådte ind, blev jeg simpelthen så overvældet! Hvor var der bare mange lækre ting, som jeg rigtig godt kunne have tænkt mig skulle med mig hjem. De har bare en hel masse! Fra ost til vin til chokolade til kød til caviar osv osv. Totally yummy. Helt klart et besøg værd.. I kan evt. også tjekke deres side ud her.

Her får i lige nogle billeder så i kan danne jer et indblik 😀V__ACC1V__0F37V__18A0V__B6E0 V__BEA8V__50D7 V__C332

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar