Skyr Tips & tricks

Snack – TO GO..

27. juli 2014

Godmorgen alle! 🙂

Jeg er en af dem som elsker at kigge i tilbudsaviser, nok fordi det er der jeg får mange af mine idéer fra. Hvis jeg nu ser noget lækkert på tilbud, så kører mit hovedet for at finde på en opskrift med det i,, ja sådan er mit hoved skruet sammen.

Når men jeg sad lige og bladrede i Rema 1000’s avis og der faldt mine øjne over noget jeg ikke havde set før. Nemlig Gulerødder m. skyr dip – TO GO. Det er sku’ egentlig ret fedt, og så til 10,- det er da en ok pris. Fordi jeg kender det der med at man skal ud og så bliver man lidt småsulten på vejen, så er det da helt vildt smart at have sådan en med sig, det er jo sundt samtidigt, så ingen dårlig samvittighed 🙂 Man kan også få en med skåret frugt, men det er jo old news.. Så her var da bare lige et lille tip til jer.

To Go Gulerødder med skyr dip

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar