Kylling Nemt Urtekram

Chicken with spices of summer.

4. juli 2014

Dette er en meget nem ret, som ikke kræver særlig mange skills i et køkken. Så hvis du ikke lige er den bedste i et køkken, så kast dig ud i det 🙂 Det eneste du skal gøre er at smutte ned i din brugs og få fat på Urtekrams Grillkrydderi . Da det er den som får kylling til at smage af sommer. Mums. Når du så her gjort det så skal du bare lige vende nogle kyllingebryster i 1-2spsk af krydderiet og lad det stå lidt. Imens går du igang med at klargøre tomater som bare skal halveres og gulerødderne kvartes (jeg brugte nye gulerødder m. top). Varm en pande op med 1 spsk olie og steg kyllingerne ved middelvarme til de er færdige. Herefter tager du dem af og skruer op på fuld power, hvor du så steger tomat og gulerødderne af. Læg det hele i et fad og pynt evt. med lidt persille. Serverede også nogle bagte porre til, opskriften finder du her. DSCN2446DSCN2452

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar