Kylling vs. Koldskål.

Hugo Kiks by Karen Volf.

Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde Karen Volfs nye Hugo Kiks m. vanilje & chokolade. De kan bla. fås i Netto & i coop supermarkederne.

ANMELDELSEN:
Da jeg for en måned siden så at de skulle til at lancere nogle nye kiks som lignede nogle Oreo’s på en brik, troede jeg at jeg ville blive skuffet når jeg skulle smage dem. Da jeg elsker Oreo’s. Men det viste sig så at blive omvendt, de smager faktisk helt ligesom Oreo’s, den eneste forskel er at Hugo Kiksene ikke er så hårde, hvilket jeg synes er thumps up. Da man så sagtens kan spise dem uden af at dyppe dem i mælk, hvilket jeg ikke synes er tilfældet ved Oreo’s. Så jeg kan helt klart anbefale Hugo Kiksene med vaniljesmag. 🙂

De har samtidig lavet en varition med Chokolade creme istedet for vanilje. Dem har jeg selvfølgelig også skulle smage på. Da jeg tog en bid og tyggede lidt, fik den mig tilbage til min barndom, hvor jeg stod og lavede chokoladekage med min mor, og stod og spiste af dejen. Jeg tror ikke at jeg er den eneste som også har/kan lide at smage dejen inden den kommer i ovnen. Meen ja, det vil så sige at Hugo Kiksene med chokolade, smager dejligt og har en dejlig chokoladecreme i midten.

Så alt i alt er jeg faktisk rigtig tilfreds med disse nye kiks. Det er i hvert fald nogle jeg vil anbefale til jer læsere og nogle jeg selv vil købe når der skal hygges lidt. De er også lette at have med overalt, da udover emballagen ligger kiksene i en lille plastik bakke. Så de er både nemme at få ud og ind igen.

Sponsoreret af Karen Volf / Bisca.
Like deres facebook side her og få gode opskrifter, samt konkurrencer og viden om deres produkter.


hugoDSCN2743Benyamin er også vilde med dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling vs. Koldskål.