Kylling Nemt

Nemme kyllingefrikadeller med spinat.

24. juni 2014

Synes let at kyllingefars kan blive meget vådt og gummiagtigt når man laver det.. Og det har irriteret mig rigtig meget. Så har prøvet at finde på nogle lækre deller, nogle har fungeret og andre ikke. Men disse blev simpelthen så gode at jeg lige måtte dele dem med jer, og så er de simpelthen så nemme at lave 🙂

Ca. 15 stk.
Ingredienser:
450g Hk. kylling.
2 små hakkede løg.
3 håndfulde spinat, skyllet og hakket.
1 pose Frikalet. (Kan fås i de fleste supermarkeder).
2 dl Mælk.

Fremgangsmåde:
Rør kylling, frikalet & mælk sammen. Svits løg på en pande i 2 min. og tilsæt spinaten til det falder sammen. Læg det ned i skålen til farsen og rør det hele rundt igen. Kværn evt. lidt ekstra peber i. Varm en pande op med en smule olie. Begynd at form til små frikadeller og vend når de er gyldne på den ene side. Steg dem færdigt på panden eller smid dem i et ovnfast fad så alle bliver færdige på samme tid.
DSCN2392

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar