Nemt Spicy Suppe

Hurtig spicy suppe på under 25min.

24. juni 2014

Min mand ligger syg med influenza og spurgte mig derfor om jeg ikke godt ville lave noget suppe til ham. Og selvfølgelig ville jeg da det! Så de gik jeg i gang med. Da den var færdig og han smagte på den, blev han bare ved med at sige ”den smager rigtig godt”, det er jo altid rart at høre, specielt fordi det bare lige var en som jeg stod op biksede sammen 😀

Ingredienser:
1 løg.
1 rød peberfrugt.
3 små gulerødder.
1 lille ds. tomatpuré.
3 spsk fajitas mix krydderi (Fås fx i Rema 1000).
2 spsk grøntsagsfond.
1½L vand.
Evt. salt & peber.

Fremgangsmåde:
Varm en gryde med lidt olie. Klargør grøntsagerne, hak løg & skær peberfrugt, samt gulerødder i mindre stykker. Kom løg, peberfrugt og krydderiet i gryden og lad det stå i 2 min. gerne under omrøring, så krydderiet ikke sætter sig fast og brænder. Kom herefter resten af ingredienser i og lad det stå og koge ved middelvarme i 15min. Blend det herefter sammen, til der ingen klumper er og smag til med salt og peber. Drys evt. lidt persille på toppen ved servering.

DSCN2397 DSCN2401

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar